Skip to content
OVER ONS

Groep Anthonissen is véél meer dan een boekhoudkantoor, het is een totaaladviseur die KMO’s van dichtbij helpt hun zaak uit te bouwen. Ontplooiing staat centraal in alles wat we doen. Voor onze klanten én onze eigen mensen. Al meer dan 3250 klanten doen in alle vertrouwen een beroep op onze uitzonderlijke dienstverlening als ze belangrijke beslissingen nemen op vlak van boekhouding, personeelszaken, IT-services, enz. Hiervoor staat een gedreven team van circa 130 medewerkers waarvan 26 vennoten paraat, verspreid over 11 regionale kantoren. We hechten dan ook veel belang aan een constructieve samenwerking, een positieve sfeer & aandacht voor initiatief. Alleen zo kunnen onze mensen het beste van zichzelf geven en doorgroeien tot topadviseurs die zich goed in hun vel voelen.

+

Klanten

Meer dan 3250 klanten doen in alle vertrouwen een beroep op onze uitzonderlijke dienstverlening als ze belangrijke beslissingen nemen op vlak van boekhouding, personeelszaken, IT-services,... En daar zijn we trots op!
+

Medewerkers

Onze medewerkers zijn goed opgeleid, gedreven en ervaren. En ze worden ondersteund door specialisten die hen helpen klanten nog beter te adviseren. En daarnaast zijn het ook gewoonweg toppers van collega's!
+

Vennoten

Bij Groep Anthonissen ben je architect van je eigen carrière. We bieden je diverse doorgroeimogelijkheden en de nodige ondersteuning zodat jij met de juiste ingesteldheid uit je carrière kan halen wat jij wil. Binnen onze groep zijn er op vandaag 26 vennoten!

Werken bij GA

Elke dag is anders bij ons. Je komt immers terecht in een dynamische en inspirerende werkomgeving waar je zelf mee invulling kan geven aan een veelzijdig takenpakket. De Groep biedt de ondersteuning en begeleiding die nodig is om door te groeien en eventueel zelfs vennoot van onze organisatie te worden. Constructief samenwerken in een positieve sfeer met open communicatielijnen en aandacht voor initiatief, dat is waar Groep Anthonissen voor staat. We geloven dat dit dé manier is waarop jij het beste van jezelf kan geven en je kan ontplooiien tot een gemotiveerde totaaladviseur.

Steve

Kantoorleider Melsbroek

"Zelfstandig ondernemen zonder overbodige risico's" Vandaag ben ik zelfstandig kantoorleider bij Groep Anthonissen. Na mijn start bij een van de Big Four, ging ik op zoek naar meer uitdaging en voldoening. Deze vond ik bij Groep Anthonissen waar ik met mijn zin voor ondernemerschap en de nodige steun van de Groep mijn eigen kantoor heb opgericht!

Delphine

Miss Digital Gent

"Al 10 jaar lang architect van mijn carrière" Ik ben initieel bij Groep Anthonissen gestart als boekhoudster, maar mijn ambitie lag daar niet helemaal. Digitalisatie, dat is het helemaal voor mij. Vandaag stuur ik het team Data Entry aan en help ik mijn collega's met de digitalisering van het beroep. Zo zie je maar: bij Groep Anthonissen kan je veel richtingen uit!

Michiel

Dossierbeheerder Merksem

"Groep Anthonissen, de perfecte match voor mij" Ik heb er al een heel leuk traject afgelegd... gestart als jobstudent, mijn BIBF titel behaald en vandaag dossierbeheerder. Groep Anthonissen staat voor mij voor een goede begeleiding en ondersteuning van toffe collega's.

Locaties

Kantoren over gans Vlaanderen

Meer dan 3.250 klanten doen in alle vertrouwen een beroep op ons als ze belangrijke beslissingen nemen op vlak van boekhouding, personeelszaken, enz. Hiervoor staat een gedreven team van zo'n 130 medewerkers en vennoten paraat, verspreid over 11 regionale kantoren.
ONTDEK ONZE JOBS