Skip to content
ARCHITECT VAN
JE TOEKOMST

Ben je als student op zoek naar een boeiende stageplaats of een studentenjob in het kader van je studies? Gaat je honger naar kennis veel verder dan de schoolbanken? Barst je van de energie? Dat is net wat wij zoeken! Als stagiaire krijg je bij Groep Anthonissen de kans je theoretische kennis om te zetten in een eerste praktijkervaring en dit onder goede begeleiding van onze teams. En wie weet, wacht er aan het einde van je schoolcarrière wel een mooie job op jou!

Inschrijven voor stage
Onplooi jezelf

Uitdaging

Hou je van een uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een stage bij Groep Anthonissen staat gelijk aan het opdoen van een rijke en relevante werkervaring. Voor een stage 'klasseren' ben je bij Groep Anthonissen aan het foute adres.

Coaching

Bij Groep Anthonissen geloven we dat een stage een win-win situatie moet zijn. Wij hebben er baat bij dat je jezelf als stagiaire optimaal ontwikkelt, en dat kan enkel als wij daarvoor de juiste coaching en begeleiding voorzien. Dat doen we dan ook.

Ontwikkeling

Ontplooiing staat bij Groep Anthonissen centraal. Na afloop hebben zowel je beroepskennis als je sociale vaardigheden een mooie boost gekregen. Je zou niet de eerste stagiaire zijn die het bij ons tot vennoot schopt!

Stage inhoud

Ben je bachelor- of masterstudent in accountancy of fiscaliteit? Gaat je honger naar kennis veel verder dan de schoolbanken? Barst je van de energie? Dat is net wat wij zoeken! Ieder jaar biedt Groep Anthonissen tientallen studenten de mogelijkheid een stage te volgen in één van zijn departementen.

Ervaringen van studenten

“Al twee jaar een fantastische vakantiejob.”

Een studentenjob die past in het kader van mijn studies Accountancy-Fiscaliteit vind ik enorm belangrijk. Bij Groep Anthonissen was ik initieel verantwoordelijk voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen en bankafschriften. De kansen om jezelf te ontplooien volgden zich snel op en er kwamen taken zoals eindejaarsverrichtingen, afschrijvingen, jaarafsluitingen en PB’s bij. Zo bouwde ik mijn competenties verder uit. Mijn tweede jaar als jobstudent bij de groep is reeds begonnen. De sterke band met collega’s en betrouwbare raadgevingen blijf ik koesteren, en ik hoop na mijn schoolcarrière bij Groep Anthonissen mijn professionele toekomst uit te bouwen.

Frederik Van Broek
Student Accountancy-Fiscaliteit

“Kennis die ik bij Groep Anthonissen opdeed komt heel goed van pas.”

Als student Rechten aan de Universiteit Antwerpen zocht ik vakantiewerk in de fiscale of juridische sector. Via www.student.be stootte ik op een vakantiejob bij Groep Anthonissen. Mijn eerste dag werd ik hartelijk ontvangen. Mijn eerste ervaring in de fiscale sector was wat onwennig, maar de collega’s van het kantoor in Stabroek gaven me heel veel steun. Aan de ontvangstbalie combineerde ik het ontvangen van klanten, voorbereiden van afspraken en telefonisch werk met het berekenen van personenbelastingen. De kennis die ik toen heb opgedaan komen me goed van pas in mijn verdere opleiding. Bovendien was het een fantastische training in sociale vaardigheden. Een betere vakantiejob kan ik me nauwelijks inbeelden.

Emily Polfliet
Student Rechten aan de Universiteit Antwerpen

Schrijf je in

CV *

Wanneer u solliciteert voor een baan op deze site, worden de persoonlijke gegevens in uw aanvraag verzameld door Groep Anthonissen. Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt voor het beheer van onze aanwerving en gerelateerde activiteiten, waaronder het opzetten en uitvoeren van interviews en testen voor de sollicitant. Een dergelijke verwerking is wettelijk toegestaan ​​volgens Art. 6 (1) (f) van de wetgeving (EU) 2016/679 (Algemene Verordening Gegevensbescherming), voor zover nodig voor de legitieme belangen van Groep Anthonissen, namelijk het vragen, evalueren en selecteren van sollicitanten. Uw persoonlijke gegevens worden bewaard door Groep Anthonissen. Onder de AVG hebt u het recht om toegang te vragen tot uw persoonlijke gegevens, om te verzoeken dat uw persoonlijke gegevens worden gecorrigeerd of verwijderd.