Skip to content
ARCHITECT VAN
JE TOEKOMST

Ben je als student op zoek naar een boeiende studentenjob in het kader van je studies? Heb je een affiniteit met boekhouding? Barst je van de energie, ben je dynamisch en heb je zin voor initiatief? Dan is een studentenjob bij Groep Anthonissen iets voor jou!

Inschrijven voor studentenjob
Onplooi jezelf

Studentenjob inhoud

Met een studentenjob bij Groep Anthonissen kan je al eens proeven van de arbeidsmarkt, je kennis op het terrein toepassen en een eerste stap zetten in het beroepsleven. Groep Anthonissen biedt studentenjobs in verschillende regio’s in Vlaanderen.

Schrijf je in

CV *

Wanneer u solliciteert voor een baan op deze site, worden de persoonlijke gegevens in uw aanvraag verzameld door Groep Anthonissen. Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt voor het beheer van onze aanwerving en gerelateerde activiteiten, waaronder het opzetten en uitvoeren van interviews en testen voor de sollicitant. Een dergelijke verwerking is wettelijk toegestaan ​​volgens Art. 6 (1) (f) van de wetgeving (EU) 2016/679 (Algemene Verordening Gegevensbescherming), voor zover nodig voor de legitieme belangen van Groep Anthonissen, namelijk het vragen, evalueren en selecteren van sollicitanten. Uw persoonlijke gegevens worden bewaard door Groep Anthonissen. Onder de AVG hebt u het recht om toegang te vragen tot uw persoonlijke gegevens, om te verzoeken dat uw persoonlijke gegevens worden gecorrigeerd of verwijderd.

Ervaringen

“Kennis die ik bij Groep Anthonissen opdeed komt heel goed van pas.”
Als student Rechten aan de Universiteit Antwerpen zocht ik vakantiewerk in de fiscale of juridische sector. Via www.student.be stootte ik op een vakantiejob bij Groep Anthonissen. Mijn eerste dag werd ik hartelijk ontvangen. Mijn eerste ervaring in de fiscale sector was wat onwennig, maar de collega’s van het kantoor in Stabroek gaven me heel veel steun. Aan de ontvangstbalie combineerde ik het ontvangen van klanten, voorbereiden van afspraken en telefonisch werk met het berekenen van personenbelastingen. De kennis die ik toen heb opgedaan komen me goed van pas in mijn verdere opleiding. Bovendien was het een fantastische training in sociale vaardigheden. Een betere vakantiejob kan ik me nauwelijks inbeelden.

Emily Polfliet
Student Rechten aan de Universteit Antwerpen

“Al twee jaar een fantastische vakantiejob.”
Een studentenjob die past in het kader van mijn studies Accountancy-Fiscaliteit vind ik enorm belangrijk. Bij Groep Anthonissen was ik verantwoordelijk voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen en bankafschriften. De kansen om jezelf te ontplooien volgden zich snel op en er kwamen taken zoals eindejaarsverrichtingen, afschrijvingen, jaarafsluitingen en PB’s bij. Zo bouwde ik mijn competenties verder uit. Mijn tweede jaar als jobstudent bij de groep is reeds begonnen. De sterke band met collega’s en betrouwbare raadgevingen blijf ik koesteren, en ik hoop na mijn schoolcarrière bij Groep Anthonissen mijn professionele toekomst uit te bouwen.

Frederik Van Broek
Student Accountancy-Fiscaliteit